Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Willie Godschalk, ik ben getrouwd, heb een zoon en dochter, een schoonzoon en 2 kleinkinderen.

Ik woon in het gezellige dorp Didam, midden in mijn werkgebied.

Ik heb mijn hele leven in de financiële wereld gewerkt. Begonnen bij de Rabobank als kantoorbeheerder, later als hypotheekadviseur en coördinator hypotheken bij de Rabobank Duiven. In 1992 ben ik gevraagd door de Rabobank om het team in Arnhem te versterken als financieel adviseur en later als private-banker.

Door al deze functies heb ik een stevige basis voor wat ik nu doe als scheidingsadviseur en jaarlijks laat ik mij bijscholen door een gespecialiseerd opleidingsbureau. Inmiddels heb ik ruim 14 jaar ervaring als scheidingsadviseur. Ook in complexe scheidingen. Ik kan mij goed verplaatsen in de situatie van de partners en weet vaak met creatieve (financiële) oplossingen om hun doelen te realiseren.

Vanaf 2008 ben ik franchisenemer geweest van een scheidingsorganisatie, maar na 1 jaar sabbatical heb ik besloten alleen verder te gaan als Scheiding Nederland.

Ik ben bij toeval in dit vak gerold, maar het past me als een warme jas. Ik hoor nog wel eens van mensen uit de financiële wereld, wat mij mankeert om dit te doen. Al die ellende van een ander. Maar dat is net als vragen aan een dokter, waarom hij zieke mensen helpt. Die zal, net als ik, zeggen dat het hem voldoening geeft. Ik kan mensen weer op weg helpen en tot steun zijn in een emotionele en moeilijke tijd en die ellende valt nog wel mee. Het is maar hoe je ermee omgaat.
Omdat ik goed ben opgeleid in de financiële wereld, maar ook inmiddels in de juridische wereld, ben ik goed in staat om mensen te begeleiden naar hun nieuwe ( financiële) toekomst. Ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van echtscheidingen en heb de opleiding tot mediator gevolgd en ben lid van de NMV, de Nederlandse Mediators beroepsvereniging voor professionals. Dus ook conflicten tijdens het scheidingsproces kan ik goed begeleiden.

Ik werk samen met een advocaat, een hypotheekadviseur, fiscalisten, pensioenspecialist en notaris en ook in de makelaarswereld ken ik de weg. Allemaal specialisten op hun eigen terrein.

Het uitgebreide scheidingsrapport wat ik maak, zorgt voor rust bij de partners, omdat er een toekomstig beeld ontstaat waarin ze zich thuis gaan voelen.

Bij de bespreking van het rapport zie je dan ook, dat de partners zelf al invulling gaan geven aan zaken. Vaak ontstaan er nieuwe vragen en wensen en dat is ook precies de bedoeling. Zo maak je het samen op maat.

Mijn werkgebied is:

  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord-Limburg
  • Noord-Oost Brabant

Woont u verder weg, overlegd u dan even met mij. Er is altijd wel een mouw aan te passen met bijvoorbeeld een video afspraak via Teams.

Mocht u deze werkwijze aanspreken, maak dan een afspraak via het formulier.

Vragen? Neem gerust contact met mij op